Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

Szetya felnőttek! "Tanár úr, mi az, hogy g*ci?"

2015. február 07. - ymel

Nem gondolt senki sem a gyerekekre, amikor örömmel és kárörömmel - nem a Lajos, hisz csúnyaszájú riportalanyok mindig lesznek - hanem a médiában és a politikában úgy egyáltalán senki. A nevetséges tanári fizetések, az anomáliákkal küszködő oktatási szisztéma mellé szerintem ez a kegyelemdöfés: a legitimált alpáriság, amely így simán és akadálymentesen gyakorlatilag Magyarország legfelsőbb szintjén is debütált.

Gratuláció minden résztvevőnek. A szellem feltápászkodott, ásított még kettőt, aztán csak úgy kisétált a palackból. Sőt, úgy hívták ki a szabadba meghívó kártyával, rögvest a VIP-páholyba. Zöld út, legitimáció a káromkodásnak, bravó. Magyarázzák majd meg a tanárok az iskolában a gyerekeknek, hogy ez mi volt? Merthogy az összes kölök erről fog beszélni, az biztos. Komolyan, mit kellene vagy lehetne erről mondani a középiskolákban, ha a gyerekek rákérdeznek?

Ja, zöld - kicsit gyanús, hogy az egyébként gyors reagálású (pl. fb) LMP az első 24 órában semmit sem röffentett a témában, de még mindig a Habony útlevelével van elfoglalva. Az kit érdekel már?

ui - A vietek is röhögnek ezen az országon. Előbb az alkalmatlannak bizonyuló nagykövetet rúgták ki állítólag Hanoiból (valamiért ezt az embert nem sorolták fel a kirúgottak között a napilapok, Szájer embere volt), most meg csámcsoghatnak ezen a magyar bandaháborún.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr987148337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása