Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

Magyar színésznő giccs-nyilatkozata : 'X rendező zaklatott' -

2017. október 18. - ymel

Uramisten. Magyar színésznők is teregetik a férfikollégák, rendezők stb szennyesét.

A cím után a szöveget olvasva lelohadt az érdeklődésem. Semmi érdemleges, semmi orvosolni való nincs, mivel ősrégi sztorikkal álltak elő ezek a "magyar színésznők" - így ami történt, az annyi, hogy a magyar bulvárgiccs anyagát gyarapították. 

http://index.hu/kultur/2017/10/14/egy_magyar_szineszno_is_szexualis_zaklatasrol_szamolt_be/

Különösen azért érdekes ez, mert Schilling Árpád neje, Sárosdi Lilla is előrángatott valami csontvázat a pipereasztalkája fiókjából. Árpád színházi darabjairól pedig a 2000-es évektől lesírt, hogy durva pszichózist (vagyis erőszakot) alkalmazott színészein, amiért szó szerint magukból kivetkőztek olykor "a hatás kedvéért" . Egy haver rendező a kvázi közös alomból, Mundruczó Jég! c. darabjában, melyben Sárosdi is szerepelt, az akkor már nem húszéves Gyabronka Józsefet pl sikerült arra rávenni, hogy egyszál kolbásszal lengedezzen a színjátszó térben a darab más, fiatal f.szlengetői mellett. A Jég! színészgárdája egyébént Schilling csapata, a Kréatkör volt. Péterfy Borbála talán a kivétel. A csapat legdögösebb és kapatosan eléggé rámenős nőjére gondolva őszintén szólva nem lehet tudni, a különböző sztoriajiban a férfiak vagy - legalább néha - ő volt a (bájosan) erőszakos fél.   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr3513014234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kacor ropi 2019.09.04. 00:06:23

Ennek az egész globál -műhepajnak az a célja, hogy az emberek megunják a gittrágást és a végén már immunisak legyenek arra, ha egy nőt valóban komoly inzultus ér. Akkor aztán azt lehet csinálni, amit mindent. ugyan ki hámozná ki a káoszban a tűt a szénakazalból..? Végtelen cinikus meccs ez és maguk az így vagy úgy megvezetett nők asszisztálnak hozzá.
Hasznos hozadék továbbá a nőktől történő fokozatos megundorodás. /már lépéseket tettek az anyaságtól való megundorodás tunningolására, lsd.őrjőngő szülési és pocakmutogató médiadivat, nyilatkozatdömping valamint testileg -lelkileg egészségtelen ruhatrend/

így lehet alapjaiban aláásni az erkölcsöt és a rendet. persze, ez csak az egyik eszköz /van sok: pl. a Dove légy önmagad vagy mi a frász nevezetű öntestszerető -kampány és stb stb./ Szépen fel van mindez építve, a népek meg birkák
süti beállítások módosítása