Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

'Lángoló gitártok' - igen, ez már a miénk, a kisemberé

2013. május 23. - ymel

A Totalcarban szoktak nyavalyogni az újságírók a lekoppintott autókon. Itt meg "egy egy az egyben" lekoppintott gitárt láthatunk, s még a hasonló hangzású név keresésével sem törődtek: egyszerűen és pofátlanul az eredeti, világhíres gitármárka nevét írták rá a hangszerre. 

A zavarbaejtő az egészben viszont az, hogy ezt a darabot bátran ajánlhatnám minden kezdő, sőt, márkával nem törődő, csak játszani szerető (blues-, rock-, jazz- stb.) gitárosnak, mert teljesen jól el lehet bíbelődni  rajta, a nyaka kényelmes, standard méret, nem szól rosszul: nem azok a KGST, 90%-ban szörnyűségek (Musima, Jolana, Orpheus stb.), amiket az 1990-es évek közepéig pl. a Hobby Boltban lehetett kapni annakidején a Deák téren. 

Érdemes meglátogatni a fentebb linkelt Cheesy guitars oldalát. Itt egyénként megemlékeznek "a szar magyar" gitárokról is. Mondjuk a híres (inkább 'hírhedt') "szegedi jazz gitárt" nem látom a listájukon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr345313899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása