Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

Fogorvosnál

2010. október 11. - ymel

Az egyik ismerősöm felesége is fogorvos. De nem praktizálhat Magyarországon, mert a diplomáját itt kapta. Szerintem ettől függetlenül sok a jó fogorvos itt. Nekem ez a vicces srác koronát tesz fel titániumból. Nem tudom, milyenek most a magyar árak, a szolgáltatás itt jó volt, kb. 20 000 forintot fizetek majd összesen. Aranyból 60 ezer HUF lenne. Fogászat után mentem játszani egy barátom kávézójába, a doki meglátta nálam a gitárt, és kezelés után nekiállt gitárt kezelni. A vietek között nagyon sok jó énekest hallani egyébként, és egyre több a jó muzsikus is nyugati hangszereken. Fel kell kötni a gatyát odahaza. "Nha Khoa" azt jelenti, fogászat. A "My" hullámvonallal az USA-t jelöli..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr852363882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicaszitter 2010.10.14. 23:23:27

Magyarországon is kb. ennyibe kerül egy korona.

ymel 2010.10.16. 19:52:29

@cicaszitter: huu, nem tudom, rég voltam ott fogdokinál. Szvsz Vietnám egyre drágább. Pl. az étteremben simán annyit fizetsz, mint odahaza. Vagy még többet is.
süti beállítások módosítása