Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

"Napi merítés"

2013. október 03. - ymel

Vietnámban gyártják a megbízható, igen visszafogott kinézetű Toyota Innova fantázianevű gépjárművet. 6 személy + a sofőr szállítására van hitelesítve. Az egyszerű vonalvezetés is arról árulkodik, hogy egy viszonylag olcsó autóról van szó. Taxis társaságok, hotelek és a térségre oly gyakori fennhéjázó attitűdöt mellőző családok részére jó megoldás. Ide csak azért került, mert jó vietnámi szokásokhoz híven ezúttal sem érdekes, hogy az eredeti szó hogy vagyon leírva: a kocsi alján húzódó matrica azért pénzbe kerülhetett, de a helyesírási hiba talán fel sem tűnt a megrendelőjének:

IMG_20131001_074540-001.jpg

A másik kép csak arról szól, hogy míg a viet piacon simán eladható "Fuljir" névvel egy Honda Dream-utánzat kínai motor, addig jócskán oda kellene figyelni a névválasztásra, ha ezt a mütyűrt Magyarországon akarnák eladni:

Fuljir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr425548586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása