Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

Lemondatni Vidát? A tüntetés szembemegy a józan ésszel. Vagy provokáció

2014. november 06. - ymel

Paraszti logikával Vidát lemondatni többe fájna az adófizetőknek, mint a helyén hagyni. Ráadásul ha lemondatják, akkor ő viszi egyedül a balhét, lezárják az ügyet, nincs további feltárás, ő maga válna az odadobott gumicsonttá. 

Nyilvánvaló, hogy Vida a Szerv makkja fejeként sokmindenre rálát, sok mindenkiről tudhat érdekes sztorikat mesélni. Ezért találták meg őt is az amcsik. S ezért nem tud a kormányzati kommunikáció se köpni, se nyelni. 

Ha Vida lemond, iszonyat sok pénzt követelhet a háttérben cserébe azért, hogy ne árulkodjon. Esetleg többet, mint amit a helyén hagyása esetén fizetésként fölvesz még pár évig. Ezért fölösleges tüntetést szervezni a lemondásáért. Sőt, ostobaság. Nem szimbólumokat kell hajkurászni, az a Fidesz terepe. Emblematikus figurákkal operálni oda-vissza - ezek csak nyalókák.

Ha nem mond le és a tüntetők is békén hagyják, az egyrészt kevesebbe kerül az országnak, másrészt egyre kevésbé művelhet disznóságokat, hisz azonnal reflektorfénybe kerül bármi aprósággal, ráadásul ha valóban titkosszolgálatok figyelik, azok is ugrani fognak.

A kormány szempontjából a legjobb lenne, ha Vida Ildikó váratlan betegség következtében hirtelen elhunyna. És magával vinné a titkokat az ismeretlenbe. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr226869133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.11.06. 13:12:55

Monnyon le? Hülyeség! Rúgja ki a misi! Aztán monnyon le! A misi is...

OkoskaTo:rp 2014.11.06. 13:30:21

Lopott a tolvaj? Nehogy rászóljunk, mert akár meg meg is ölhetne.
Leszavazzuk Viktort? Ugyan! Akár a tömegbe is lövethetne.

Tudok még hasonlóan értelmes indoklásokat.

Egy normális országban a gyanú első árnyékára lemond magától, nehogy az általa vezetett szervezetre vetüljön az ügy. Ha mégsem tenné, a kinevezője leváltja.
ÉS az ügyészség mindettől függetlenül megfingatja, kikérdezi, felelősségre vonja az összes érintettet.
Mondom, egy normális országban.
süti beállítások módosítása