Mi látszik Délkelet-Ázsiából?

FERDE SZEMMEL

FERDE SZEMMEL

A firkász összefogás (FÖ) is kummant :( - Index-hvg-4!

2014. július 29. - ymel

Olvasgatom itt a kritikákat, elemzőket a tusnádfürdői beszédről. Szépen soroljátok Orbán példaországait, persze várható, hogy megmondjátok, miért nem jó egyik sem (én sem szeretnék azokban élni). 

És akkor kíváncsi lennék, hogy mit írtok Szingapúrról. Hát semmit, vaze! Vagy 2-3 elemzést is olvastam, még a Bloombergnél közölt szösszenetet is - Zoltan Simon in Budapest at zsimon@bloomberg.net -, de vaze még ott sem elég korrekt ez a Simon Zoltán, hogy az angol nyelvű olvasókkal közölje: Orbán Szingapúrt is említette. 

Ezt megint nem tartom tisztességesnek és újságíróhoz, médiumhoz méltónak. Így nem lehet példát mutatni, A rinyálás hangja vagytok csak így, a miniszterelnök elé való tusnád fürdőskurvának. Térdepelni.

A saját olvasóitokat nézitek hülyének. 

Azért akadtam ki, mert nemrég az U19-esek győzelmével kapcsolatban is ezt tapasztaltam. Ismét a fenti firkászösszefogás rinyálta tele a légkört címlapon a cinkkel kiegészülve. Mind az említett lapoknál fősztoriként szerepelt mindkét U19-es vereség, a kárörvendés hangján. Aztán figyeltem a közvetítést az Indexnél az Izrael elleni meccsen: ugyanaz a kárörvendő, lesajnáló stílus.

És amikor végre 2:1-re nyertek a fiúk, mi történt? Semmi. Rohadt nagy csönd meg ricsaj után a lapítás szarként fűben, egyedül az Indexen láttam másnap egy rövid hírt valahol középtájon (tehát nem hozták címlapon), hogy ezt a meccset végre megnyerték a fiatalok.  

Mindannyian Gogol köpönyegéből? Nem, fenti lapok egymás seggéből bújtak ki. Irgumburgum

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viccesviet.blog.hu/api/trackback/id/tr666557277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása